Fra Stavanger til Houston
Gorillarumpe

  • 18.08.2017, 15:36

Elsker å vandre rundt i hobby butikker!! Hobby Lobby har jeg vært i flere ganger nå, og valgte å prøve ut en konkurrent: Michaels. Ikke like mye utvalg som Hobby Lobby, men alikevel myyyye kjekt!

Jeg hadde flere prosjekt planlagt. Masse kjekk inspirasjon på nettet og instagram. Stjeler masse kule idèer! En av dem var lekedyr kunsten.

Kjøpte gorilla-, giraff-, nesehorn- og tigerleker. Delte de i to og malte de med gullmaling.

Jeg er enda usikker på sammensetningen med verdens fineste eventyr bryllupsbilde og dyrerammene? Men likte fargekontrastene. Veldig fornøyd med selve dyrene. Originalt og kult :)

Den andre halvdelen av dyrene hang jeg rett over gjestedoen. Passer jo tema der inne, gjør det ikke?

Neste prosjekt på lista mi var hyller på soveromsveggen. Jeg kjøpte to planker i tre-avdelingen på Michaels, gullringer i smykke-avdelingen, hvit maling og brukte tråden jeg hadde mer av hjemme. Veldig fornøyd med resultatet:

Neste prosjekt: vasene du ser på hyllene. Jeg kjøpte tjukt papir og fant en brettemal på nettet. Nesten som origami, men jeg jukset med å bruke lynlim. Syns de ser veldig classy ut jeg :)

Inni vasene med blomster har jeg satt diverse glass som gjør at blomstene klarer å stå. Et høyt, tynt syltetøyglass til rosen, og et større shotteglass i den andre. Kjekt når hobbybutikkene selger så mange plastikkblomster som ser så ekte ut. Jeg kan som kjent ikke holde i live en eneste plante, inkludert kaktus. Så dette er virkelig noe for meg.

Nå minker det med veggplass til mer av den hjemmelagde kunsten min! Jeg har enda ett par greier jeg vil lage, men vet rett og slett ikke hvor jeg skal henge det. Nå har jeg også begynt å finne ting som kan henges i taket, så får vi se hva neste prosjekt blir. Noe må jeg jo finne på når mannen reiser og venner og kjente er på ferie i Norge!

 

---

#USA #Houston #Kreativitet #Gjør-det-selv #DIY #interiør

Mai

18.08.2017 kl.17:32

Ja :)

Anette

18.08.2017 kl.17:35

Woho! 😁

Malin Svensli

18.08.2017 kl.23:51

wow! dette ble jo utrolig kult! fikk lyst til å prøve selv :)

S

19.08.2017 kl.09:28

Dis was fo**ing kewlt!

Skriv en ny kommentar


Desember 2016 flyttet vi fra Norge til USA. Dette er livet sett fra en oljefrues perspektiv, med alle opp- og nedturer det bærer med seg.Arkiv


Bloggdesign av

Albiss.blogg.no


hits